Connect2Learn

Samen sterker voor een beter milieu

Met Connect2Learn geven we je in één oogopslag een overzicht van de boeiende workshops en netwerkmomenten die wij de komende maanden voor jou in petto hebben. Snuister dus en kies! Schrijf je tijdig in of blokkeer de datum in je agenda. Stuur door naar collega’s en alle andere mogelijke geïnteresseerden uit je netwerk.

Wil je zelf graag meer weten over een specifiek thema of heb je een concreet idee voor een vorming? Neem dan zeker contact op met Liesje De Smet (liesje.desmet [at] bblv.be). Hoe meer we op de hoogte zijn van jullie noden en wensen, hoe beter we ons aanbod daarop kunnen afstemmen.

Tarief (tenzij anders vermeld): 

  • Leden van Bond Beter Leefmilieu: gratis 
  • Niet-leden: €75 / hele dag of €35 / halve dag of kleine workshop

Komende activiteiten

5/12

Opleiding QGIS

Dinsdag 5 december 2023 van 9u30 tot 16u30
Kantoor Trage wegen, Dendermondsesteenweg 50, 9000 Gent

In deze GIS-kennismakingsdag leer je het gebruik van de open source QGIS-software voor het bekijken, opvragen en aanpassen van geografische data, evenals het maken en bewerken van nieuwe data. De vorming verkent enkele courante mogelijkheden voor geografische analyse binnen QGIS. De nadruk van de opleiding ligt op visualisatie, bevraging, bewerking en analyse van vectordata die relevant zijn voor de werking van natuur- en milieumiddenveld. 

Voor wie? Iedereen die hiermee werkt of wil werken

Begeleiding: Trage Wegen, BOS+

Kosten: 30 euro incl btw voor leden - 90 euro incl btw voor niet-leden

Inschrijven

Voorbije activiteiten: presentaties, herbekijken...

14/11/2023

Basisopleiding omgevingsvegunningen (herbekijk online)

Met Dries Verhaeghe (Dryade) en Erik Grietens (Bond Beter Leefmilieu)

Presentatie

22/3/2022

Infosessie Growfunding

Droom jij ervan om je wijk, gemeente of zelfs heel Vlaanderen duurzamer te maken? Via Bond Beter Leefmilieu en Growfunding kan je een crowdfundingcampagne starten om jouw duurzame project te financieren.

Meer info